Bent u een standhouder?

Dagelijks zijn marktmeesters en gemeenten op zoek naar nieuwe standhouders. Een dag vrij in de agenda? Op zoek naar een nieuwe wekelijkse markt? Of voor de hobby op een leuke markt terecht?

Tijdelijk: Eerste Maand Slechts 1 euro. Daarna 7,95 p/m.

Direct in een overzicht alle markten die op zoek zijn naar nieuwe standhouders. Te filteren op soort markt, afstand, locatie, en nog veel meer.

Meer dan 30 aangesloten organisaties!

Onze aangesloten organisaties zijn in het bezit van een certificaat, waarmee wij onze standhouders een fijne samenwerking kunnen waarborgen.

Direct de marktmeester/organisatie benaderen met de contactgegevens die exclusief voor aangesloten standhouders zichtbaar zijn op de marktpagina.

Meer dan 12.500 markten in onze database en elke dag komen er nieuwe markten bij.

Results For : All Listings

Back to Filters

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, al onze aangesloten organisaties zijn nauwkeurig gecontroleerd en bevatten een certificaat. Tevens brengen wij onze organisaties maandelijkse bezoeken op een van hun markten.

De markten die zijn georganiseerd door onze eigen aangesloten organisaties, bevatten ook een oranje vinkje. Zo weet u als standhouder dat u te maken heeft met een betrouwbare partij. Twijfels? Neem gerust contact met ons op. Dan helpen we u graag verder.

Ja hoor! U kunt de eerste maand voor slechts een euro proberen. Is het toch niet wat u ervan had gehoopt? Dan kunt u het abonnement gewoon annuleren. Maandelijks opzegbaar, gewoon transparant.
Ja, er zijn verschillende manieren om uw markt nog meer onder de aandacht te brengen. Zo kunt u intern adverteren op onze website, bijvoorbeeld met een vermelding op de home-pagina of in de side-bar van de pagina’s.

Daarnaast kunnen we uw markt natuurlijk ook onder de aandacht brengen op onze social media kanalen. De grootste is Facebook, met ruim 105.000 volgers. Een andere optie is om uw markt te promoten in onze marktgids.

Meer informatie ontvangen? Kijk eens op de pagina Adverteren of stuur een mail naar adverteren@marktadvisor.nl.
Cliché, maar het antwoord is toch echt ‘Nee!’. Het aanmelden van een individuele markt kost per marktdag slechts €36 excl. BTW. Daarmee is uw markt online zichtbaar voor tienduizenden bezoekers en ook zichtbaar voor standhouders.

Dus stel u heeft een markt in juni 2020, die 2 marktdagen lang is, dan kost het u totaal €72 excl. btw. De markt staat vanaf de dag van aanmelden online, tot 2 weken na afloop van de markt.

Daarnaast kunnen rommel- en vlooienmarkten ook gratis worden aangemeld. Echter zijn de contactgegevens dan niet zichtbaar voor potentiele standhouders.