Veelgestelde vragen

Markt Advisor

Mijn markt aanmelden

Over de markten

U kunt heel gemakkelijk om markt onder de aandacht brengen van tienduizenden bezoekers. Dit kunt u doen via http://www.marktadvisor.nl/markt-promoten/. Hier kunt u de juiste promotie selecteren en vervolgens direct uw markt aanmelden. Na betaling staat uw markt binnen 24 uur online.
Alleen rommel- en vlooienmarkten kunnen gratis hun markt publiceren. Echter moet u er dan wel rekening mee houden dat uw contactgegevens niet zichtbaar zijn voor (aangesloten) standhouders. U zult dus aanzienlijk minder – of geen – standhouders aanspreken voor uw markt.

Uw markt zal de badge ‘Standhouders gezocht’ niet dragen. Dit is alleen beschikbaar voor betaalde markten.
Ja, er zijn verschillende manieren om uw markt nog meer onder de aandacht te brengen. Zo kunt u intern adverteren op onze website, bijvoorbeeld met een vermelding op de home-pagina of in de side-bar van de pagina’s.

Daarnaast kunnen we uw markt natuurlijk ook onder de aandacht brengen op onze social media kanalen. De grootste is Facebook, met ruim 105.000 volgers. Een andere optie is om uw markt te promoten in onze marktgids.

Meer informatie ontvangen? Kijk eens op de pagina Adverteren of stuur een mail naar adverteren@marktadvisor.nl.
Cliché, maar het antwoord is toch echt ‘Nee!’. Het aanmelden van een individuele markt kost per marktdag slechts €36 excl. BTW. Daarmee is uw markt online zichtbaar voor tienduizenden bezoekers en ook zichtbaar voor standhouders.

Dus stel u heeft een markt in juni 2020, die 2 marktdagen lang is, dan kost het u totaal €72 excl. btw. De markt staat vanaf de dag van aanmelden online, tot 2 weken na afloop van de markt.

Daarnaast kunnen rommel- en vlooienmarkten ook gratis worden aangemeld. Echter zijn de contactgegevens dan niet zichtbaar voor potentiele standhouders.
Wij proberen onze informatie up-to-date te houden in samenwerking met de aangesloten organisaties. Het kan natuurlijk zo zijn dat een organisatie op het laatste moment besluit de markt te annuleren. Bijvoorbeeld door de weersomstandigheden of te weinig animo van standhouders.

U kunt het beste contact opnemen met de organisatie zelf. Deze contactgegevens zijn te vinden op de individuele marktpagina’s.

Ook kunt u gemakkelijk (de VVV van) de betreffende gemeente contacteren. Deze gegevens kunt u vinden via Google.
Nee, wij verhuren zelf geen kramen of standplaatsen. U kunt hiervoor contact opnemen met de betreffende organisatie. Zij kunnen u hier meer over vertellen.

Voor het huren van een gemeentelijke marktplaats gelden andere, strengere regels, bijvoorbeeld een geldig KvK-nummer; hiervoor dient u contact op te nemen met de betreffende gemeente.
Heeft u een foutje gevonden? Een verkeerde datum? Of tijd? Dank voor uw oplettendheid. We willen dit natuurlijk zo snel als mogelijk aanpassen, om onze bezoekers juist te kunnen en blijven informeren.

U kunt ons bellen op (010) 26 13 665 of via de mail: info@marktadvisor.nl. Organisaties en marktmeesters kunnen natuurlijk zelf ook wijzigingen doorvoeren, via het persoonlijke dashboard.
U zult hiervoor contact op moeten nemen met de betreffende organisatie. Zij kunnen u hier meer over vertellen. Wij verhuren dus geen standplaatsen.

Aangesloten standhouders kunnen direct de contactgegevens van de organisatie raadplegen op de betreffende marktpagina. Ook aansluiten als standhouder? Kijk op de pagina Standhouders.
Wanneer er een oranje bolletje met een wit vinkje achter een markt staat, betekent het dat deze markt wordt georganiseerd door een aangesloten organisatie. Daarmee weten onze bezoekers en standhouders dat dit een professionele marktorganisatie is. Het vinkje draagt dus bij aan de bertouwbaarheid van de betreffende markt.

Over Markt Advisor

organisaties & Standhouders

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail: info@marktadvisor.nl. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken op (010) 26 13 665.

Liever een afspraak maken? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op.
Markt Advisor valt inderdaad onder de paraplu van de Hollandse Markten (www.hollandsemarkten.nl). Samen met hen en de aangesloten organisaties proberen we u zo goed als mogelijk van alle informatie te voorzien.
Ja. Naast het promoten van uw markten, kunt u ook uw bedrijf onder de aandacht brengen van tienduizenden mensen per maand. Via onze website, onze social media kanalen, onze marktgids of via onze mailinglijst.

Wilt u meer informatie? Kijk eens op de pagina Adverteren voor de mogelijkheden.
U kunt op de pagina Privacybeleid meer vinden over hoe wij omgaan met de privacy van onze bezoekers en gebruikers.
Wij hebben diverse aangesloten organisaties. Neem een kijkje op de pagina Partners voor meer informatie. Ook aansluiten als organisatie? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.
Als aangesloten organisatie werken we nauw samen om uw markten maximaal onder de aandacht te brengen onder zowel het publiek als de (aangesloten) standhouders.

Daarnaast ontvangt u na een inspectie van enkele van uw markten een certificaat waarmee u kunt aantonen te beschikken over kwalitatieve markten. Dit draagt weer bij aan het vertrouwen van onze standhouders en natuurlijk het algemeen kwalitatief belang van de markten.

Daarnaast hebben alle markten van aangesloten organisaties een oranje bolletje met een wit vinkje achter hun markt staan. Dit draagt bij aan het vertrouwen, omdat bezoekers en standhouders direct weten dat ze met een professionele organisatie te maken hebben.
Aangesloten organisaties steven ernaar hun informatie op ons platform up-to-date te houden voor onze bezoekers en standhouders. Daarnaast dragen zij de verantwoordelijkheid standhouders correct te informeren over hun markten.

Markten van aangesloten organisaties zijn te herkennen aan het oranje bolletje met het witte vinkje.

Mail ons

Wij streven ernaar om uw mail binnen 24 uur te beantwoorden.

info@marktadvisor.nl
adverteren@marktadvisor.nl

Telefonisch

Een dringende vraag? Neem telefonisch contact met ons op.

-
Binnenkort bereikbaar

afspraak

Langskomen op kantoor? Maak telefonisch of via de mail een afspraak.

Reinier Rondhorstdijk 36, 3059 SM Rotterdam

Sinds 1998 vinden vele marktliefhebbers, standhouders en organisaties op Markt Advisor hun informatie over de markten. Meer dan 10.000 markten door het gehele land en ver daarbuiten!
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout
Noord-Brabant

IBAN: NL34 INGB 0006 4184 80
BIC: INGBNL2A

BTW nr.: NL859569664B01
KvK: 73545635

www.marktadvisor.nl
info@marktadvisor.nl

Inloggen Markt Advisor

Accountgegevens zullen tevens via de mail naar u worden verzonden.

Reset Your Password